Защо да изберете нашите хамали?

Нашите опитни и професионални хамали Ви осигуряват ефикасни и качествени хамалски услуги, преместване на малки и големи офис помещения, жилища, търговски и промишлени обекти, Банки и много други. След направен оглед, ние ще изготвим ценова Оферта и план на действие как да процедираме и какъв ще е хода на преместване.

За нас няма значение дали се премествате до съседната улица или в крайният квартал ние ще Ви обслужим професионално като Ви предоставим обучен екип, който ще извърши офис преместване без дори да се спира процеса на работа.
Избирайки нашите хамали, Вие ще имате възможност да се възползвате от ефективните ни услуги които ще направят плана за преместване на Вашият офис или дом перфектен.

1. Нашите хамали са добре обучени в работа с чувствителна техника като компютри, фотокопирни машини, скенери и друго електронно оборудване. Разполагаме със специални опаковъчни материали, за да гарантират, че такова оборудване няма да се повреди при транспортирането. Като цяло офис хамалите ще помогнат с всички опаковъчни нужди.

2. Нашите хамали отлично се справят с монтажа и демонтажа на офис мебелите. Налага се демонтаж на дадена вещ когато е невъзможно да се носи цяла или не влиза в асансьорното пространство.

3. Разполагаме със складови съоръжения, за да съхранявате Вашето офис или жилищно оборудване за временен период, докато не сте в състояние отново да се разпореждате с тях. Такива съоръжения за съхранение също могат да Ви бъдат от полза и за по дълъг период от време.

Ако се нуждаете от преместване на Вашият офис или дом, ние ще Ви изготвим най добрата оферта и спестим ценно време и пари. Всички наши услуги - де/монтаж, опаковане, преместване и транспорт са на Ваше разположение 24 часа.
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg