Безплатен оглед и оферта за преместване

Заявка по телефона, имейла или Skype
Първата стъпка за преместването на Вашия офис или жилище е обаждането по телефона. След като Ви изслушаме, ще Ви предложим оферта или удобен за Вас ден и час, в който да извършим оглед. Целта на огледа е да се уточнят всички детайли по преместването на офиса или жилището, да се запознаем със самия процес на преместване, да разберем от какви точно нужди и услуги се нуждаете, и на база на всичко това ще изготвим ценова оферта за преместването на Вашия дом или офис. Когато получите цена от нас, ние гарантираме че тя ще остане непроменена. В същото време огледът и офертата са напълно безплатни.
След това ще уточним с Вас ден и час, в който да се извърши преместването на Вашия офис или жилище от нашите хамали.
Процес на преместване 
В определения ден и час екип от хамали и транспортно средство пристигат при Вас ръководени от технически отговорник. Отговорникът за Вашето преместване организира опаковането, товаренето, транспортирането, разтоварването и разопаковането на покъщнината Ви. Негово задължение е да осигури бързо и лесно транспортирането на Вашите вещи.
След като всичко се опакова и натовари от хамалите се потегля към новия адрес където всичко ще бъде качено и подредено прилежно на подходящите места.
Защо да ни изберете 
  1. Получавате безплатна оферта и изненадващо приемлива цена.
  2. Винаги получавате повече, отколкото сте платили.

Доверете се на опита и професионализма на нашите хамали и хамалски услуги София.

ВАЖНО!
Цените на хамалските услуги са индивидуални за всеки отделен клиент, затова не бихме могли да се ангажираме с точни цени. Това се отнася и за де/монтаж на мебелите, офис и търговско оборудване и съответно тяхното опаковане. Цените на хамалските услуги се определят от количеството мебели, багаж и на какво разстояние се превозват.
ОФЕРТА ще предложим само след извършен оглед. Огледа се осъществява в удобно за клиента време.
Оглед не е необходим в случаите, когато се касае за малко количество багаж и бихме могли да се ангажираме с цена по телефона.

Ценим нашите клиенти и държим на яснота и точност на услугите си. 
Огледа е най-добрия показател за точна цена на услугата и коректно и дълго сътрудничество с нашите клиенти!


Оферта

За повече информация свържете се с нас!

Оферта

Безплатна оферта

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg