Преместване на багаж и мебели

Основната дейност на нашата фирма е фокусирана главно в преместването на мебели и багаж от офиси и жилища. С нашите професионални хамалски услуги сме предпочитани и желани като партньор за преместване на лични вещи и офис оборудване, като задоволяваме с качество и достъпни цени нуждите на своите клиенти. Разполагаме с опитни хамали и различни на обем и тонаж товарни превози, за да можем да извършим всякакво офис или жилищно преместване. Ползвайки нашите услуги Вие получавате пълен набор хамалски, товаро-разтоварни, транспортни услуги, преместване, де/монтаж, опаковане, по всяко време и на добри цени.
Ние се ангажираме да Ви осигурим отлично обслужване и спокойствие, без да имате никаква грижа за това.
С нас всяко преместване минава леко и гладко, професионално и за кратко време. Нашата цел е да запазим Вашата продуктивност като се погрижим за всеки детайл от преместването на Вашето имущество.
Доверявайки се на нашия екип, Вие ще получите услуги, които отговарят на Вашите изисквания, защото знаем, че няма по-добра реклама от професионално свършената работа и коректното отношение към клиента.

В повечето случаи за да се изяснят точно детайлите по дадено преместване е нужен оглед, който е безплатен и в удобно за клиента време. На самият оглед наш служител ще се запознае подробно с процеса на преместване и по точно:
- какво е количеството на мебелите и на какво разстояние ще се транспортират.
- какъв транспорт ще е необходим за преместване на жилищното или офис имущество.
- нуждае ли се клиента от доставка на кашони, опаковане на вещите, де/монтаж на мебелите.
- наличие на асансьор, колко от нещата ще ползват асансьор.
На база на тези показатели се определя точна и крайна цена на услугата.

Нашите хамали са добре обучени, учтиви, мотивирани и приятелски настроени. Едни от най-важните активи на всяка компания е опита и ефективното управление. Няма значение, ако се премествате до съседната улица или на другия край на града, ние ще Ви предложим най добрите си хамали и направим преместването професионално и бързо, като Ви спестим време, нерви и пари.

В допълнение, ние можем да персонализираме всеки проект, да отговаря на Вашите изисквания. Ние гарантираме, че работата ще бъде свършена напълно качествено и в срок като накрая ще се почувствате напълно удовлетворени и доволни от Вашият избор.


Преместване
Преместване

За повече информация свържете се с нас!

Преместване

Направете Вашето запитване тук!

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg