Преместване на апаратура и машини

ПРЕНАСЯНЕ И ТРАНСПОРТ НА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА, ТЕХНИКА И ОБОРУДВАНЕ, РЕНТГЕНОВА АПАРАТУРА, СКЕНЕРИ, СТОМАТОЛОГИЧНА АПАРАТУРА, КОПИРНИ МАШИНИ, КСЕРОКС, БИЛЯРДНИ МАСИ, СТРУГОВЕ, АГРЕГАТИ, ПРЕСИ, КОТЛИ
Много често ни се налага да преместваме машини за механична обработка на метал или дърво - стругове, преси, фрези, както и медицинска апаратура, стоматологичен стол, копирни машини, ксерокс, билярдни маси, котли, камини и друго технологично и медицинско оборудване. В такива случаи, за технически съоръжения с големи размери и голямо собствено тегло, се налага да се организира голям и опитен екип от хамали. Работата е тежка и изисква координация, екипност и професионализъм, каквито нашите хамали притежават.
Тази дейност протича по същият начин както при преместването на каси и сейфове. Задължително в случая е нужен транспорт оборудван с падащ борд, палетна количка, както и здрави ремъци и колани. Благодарение на това оборудване и дългогодишната ни практика, лесно и бързо се справяме с преместването на всякакви по размер и тегло машини и апаратури. Нашият екип няма да Ви разочарова. Доверете се на опита и професионализма!

Преместване на обемни, тежки или чупливи предмети се оценява и извършва на база килограми и етажи с включен транспорт за София и страната.

Поради спецификата на този тип преместване, изискващо специално обезопасяване, техника и обучен персонал, се препоръчва предварителен оглед на обекта. Посещението от специалист и огледът са безплатни и задължителни за точното определяне на необходимите ресурси и цена.
Апаратура - Машини
Апаратура - Машини

За повече информация свържете се с нас!

Апаратура - Машини

Направете Вашето запитване тук!

Изпрати
Апаратура - Машини
Апаратура - Машини
Апаратура - Машини
Апаратура - Машини
Апаратура - Машини
Апаратура - Машини
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg