Преместване на каси и сейфове

ПРЕНАСЯНЕ И ТРАНСПОРТ НА МЕТАЛНИ И ОГНЕУПОРНИ КАСИ И СЕЙФОВЕ, МЕТАЛНИ ШКАФОВЕ
Ако решите да закупите нова каса или просто да преместите старата от едно място на друго, добре би било да се обърнете към специалисти които имат нужният опит и техника.
Нашият екип се състои от професионални хамали с дългогодишна практика и познания в тази област. Зад гърба си имаме стотици премествания, разполагаме със собствен товарен транспорт оборудван с падащ борд, специално направена за целта количка, здрави колани, благодарение на което ни позволява бързо и лесно преместване на всякакви по-големина и тежест каси и сейфове.
Теглото на една каса зависи от изработката, огнеупорните естествено са много по тежки от металните. Повечето клиенти задават въпроса каква е цената за преместване на каса или сейф? Това е много тежка и специфична работа. Цената не може да се определи еднозначно, а би трябвало да се види обекта на местене, вида на касата и трасето на пренасяне и тогава да се сформира цена на услугата. От дългогодишната ни практика която имаме можем лесно и бързо да преценим при оглед теглото на дадена каса и колко на брой хамали ще са нужни за пренасянето й. Огледа при нас е безплатен и в удобно за клиента време. 

След предварителна уговорка наш служител ще Ви посети, за да огледа вида на касата, дали е метална или огнеупорна, габарити и тегло, възможно ли е свалянето на самата врата на касата (тази процедура е наложителна, за да се намали от теглото на касата), вида на стълбите (тесни, широки, прави или вити), има ли асансьор, позволява ли на тегло и размери поставяне на касата в асансьора, при липса на асансьор тогава се гледа брой етажи. Важни са също така детайлите и на другият обект, вида на стълбите (тесни, широки, прави или вити), има ли асансьор, позволява ли на тегло и размери поставяне на касата в асансьора, при липса на асансьор тогава се гледа брой етажи. След направен вече оглед се определя точна и крайна цена на услугата.
Ако нямате възможност по ред причини да осигурите достъп за оглед, ние можем да ви калкулираме цена и по телефона, като за целта ще ни е необходима пълна информация за вида на касата, размерите и от къде до къде ще се превозва.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА И ПРОФЕСИОНАЛИЗМА!


Каси - Сейфове
Каси - Сейфове

За повече информация свържете се с нас!

Каси - Сейфове

Направете Вашето запитване тук!

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg