Преместване на пиана и рояли

ПРЕНАСЯНЕ И ТРАНСПОРТ НА ПИАНО И РОЯЛ НА НИСКИ ЦЕНИ. 
ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ, ЕКСПРЕСНО ОБСЛУЖВАНЕ.
Много семейства изпитват нужда от пренасяне на пиано или роял из страната. Обикновено тази задача предизвиква куп притеснения, тъй като се налага използването на професионален товарен транспорт и разбира се, опитни носачи, които да запазят инструмента в добро състояние. Хората са загрижени за пианата си, защото често цените им варират от стотици до хиляди и дори десетки хиляди левове. Когато се наложи преместване на пиано, потребителите очакват перфектно и гарантирано обслужване. 

Професионалната помощ е наложителна поради причината, че трябва да се състави план и предварителна подготовка за транспортиране, товарене и разтоварване на материала.

Пианото е доста обемист музикален инструмент със сериозно тегло. Носенето му по вити стълбища, излизането му от тесни входни врати и прочие проблеми ще бъдат разрешение от професионалните ни хамали.

Ние разполагаме с обучен квалифициран персонал за транспортиране и пренос на пиана и рояли. Качествените ни товаро-разтоварачи ще се погрижат инструментът Ви да бъде добре опакован и превозен към желаното от Вас място в точно определен срок. Клиентът получава пълна гаранция и всичко минава по най-добрия възможен начин.

Цените за пренасяне на пиано или роял варират различно в зависимост от етажи, наличен асансьор, дестинация на превозване.
Цените за пренасяне на пиана и рояли са следните:

ПИАНО
Пренасяне на пиано с транспорт 120 до 170 лева в София.
Транспорт с товарен бус - 0.70 лв/км в страната.

РОЯЛ
Пренасяне на роял с транспорт 180 до 300 лева в София.
Транспорт с товарен бус - 0.70 лв/км в страната.

В крайна сметка можете да бъдете абсолютно спокойни за запазването на здравината на Вашето пиано или роял при преместване и транспортиране.
Пиана - Рояли
Пиана - Рояли

Цени

Пренасяне и транспорт

  • Пиано от 120 до 170 лв.
  • Роял  от 180 до 300 лв.

За повече информация свържете се с нас!

Пиана - Рояли

Направете Вашето запитване тук!

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg